Dylan kort #528

De Brandeis cd zal in Nederland te krijgen zijn bij aankoop van of The Bootleg series volume 9, of The Original mono recordings bij bol.com en de mij onbekende Bertus. In België is de Brandeis cd te krijgen bij aankoop van een van beide bij FNAC.
Het vreemde is dat bol.com nog geen melding maakt van de Brandeis cd, zie hier en hier. let op: op Expecting rain staat terecht de melding dat de informatie op bobdylan.com incompleet en niet correct is. In Engeland is de Brandeis-cd alleen te krijgen bij aanschaf van The Original mono recordings. Of dit ook voor bol.com, Bertus of FNAC geldt, is natuurlijk best mogelijk. Er blijven vragen opduiken...
Op 5 oktober verschijnt er een Dylan-tribute op cd onder de titel Subterannean Homesick blues; a tribute to Bob Dylan's Bringing it all back home.
Via de post ontving ik van A. een knipsel [waarvoor dank!], een recensie van de dichtbundel Neem me mee, zei de hond van Wim Brands. In deze bundel, aldus de recensie Op pagina 37 van Neem me mee, zei de hond staat het gedicht 'Bob Dylan':
Geef me mijn hoed, zei hij./Welke, vroeg zijn medemuzikant. / Je hebt er twaalf. / De hoed die ik wil dragen.

Things are looking up for Bob Dylan op BergMeisteR.

Het is een rare dag, gisteren was de Brandeis-cd een zeldzaamheid en was het nog de grote vraag waar o waar de cd te krijgen zou zijn, vandaag is duidelijk geworden dat ik de cd - als alles goed gaat - twee keer zal ontvangen (als de informatie klopt.... als de informatie klopt....)

4 opmerkingen:

alja spaan zei

grinnik, A.

yapyap zei

Ha Tom,
Hier sumiere info over 'Bertus':

Bertus Groothandel en Distributie BV is een ervaren leverancier van CD's, DVD's en vinyl in elk genre voor muziekwinkels wereldwijd. Daarnaast wordt er promotie en marketing gedaan voor exclusieve (distributie)labels (voornamelijk in de BeNeLux).

Dus waar de cd precies terecht komt....

Peerke zei

Wat is eigenlijk de bedoeling achter die hele Brandeis oefening? Waarom wil Sony/Columbia/Dylan per land één bepaalde keten voortrekken?
Ik zou het veel sympathieker vinden mocht de extra cd enkel bij de echte platenboer te koop zijn, als bonus. Die mensen hebben het meer nodig dat de grote ketens.

tom zei

Peerke,

Ik ben het helemaal, uit de grond van mijn hart, eens met je opmerking.

Tom