Tien jaar schrijven over Bob Dylan; De Dylan-rammel en andere stukken

Op 14 februari 2008 maakte ik een weblog aan. Dat die weblog tien jaar en 3825 berichten later nog steeds online zou staan had ik toen niet kunnen vermoeden. Gelukkig zijn lang niet al die 3825 berichten van mijn hand. Mijn dank aan de tientallen mensen die in die tien jaar verhalen, berichten, artikelen, scans, foto's, links, tips en andere bijdragen aan deze blog hebben opgestuurd.

Zeven stukken uit tien jaar schrijven over Bob Dylan heb ik verzameld in het boek De Dylan-rammel en andere stukken. Vijf van de stukken in De Dylan-rammel werden niet eerder gepubliceerd.
De Dylan-rammel zal op zaterdag 28 april (overdag) tijdens de Bob Dylan Special in DRU Cultuurfabriek, Ulft voor het eerst en tegen een vriendenprijsje te koop zijn.

Van de achterzijde van het boek:
In De Dylan-rammel en andere stukken verzamelt Tom Willems zeven stukken uit een periode van tien jaar schrijven over Bob Dylan. De Dylan-rammel bevat onder andere een uitvoerig, licht experimenteel stuk over Blonde On Blonde (1966), misschien wel Bob Dylans bekendste album, het poëtische Woensdag in Düsseldorf en het titelstuk waarin Willems op zoek gaat naar de aantrekkingskracht van Bob Dylans muziek: de Dylan-rammel.


2 opmerkingen:

alja spaan zei

gefeliciteerd met dit prachtig jubileum!

tom w zei

Dank Alja!