Dylan kort #521

Ken je nog de verzamelaar DYLAN uit 2007? Deze werd uitgegeven als drie cd in een luxe box, als drie cd in een digipack en als enkele cd (dan vergeet ik nog even de dubbelcd versie die o.a. in Duitsland te koop was). In 2009 kwam de enkele cd-versie ook in zogenaamd slide pack op de markt. Over die laatste kreeg ik de volgende e-mail van Nanne [waarvoor dank]:

Ha Tom,

Misschien heb je het al gezien. Er is een raar soort verzamel cd van Dylan te koop bij de Blokker .
Raar vanwege de tracklist, voornamelijk sixties/seventies en dan zomaar Make You Feel My Love tussendoor...?
En raar vanwege het kartonnen uitschuifhoesje ofwel 'Disc Box Slider' zoals erop gedrukt staat. Zie verder bijgevoegde foto's.
Op de inlay is de helft van een Rolling Stone singeltje gedrukt.

Groet,
Nanne

De door Nanne bijgevoegde foto's staan hier en daar in dit bericht. De cd's in slide pack zijn altijd erg laag geprijsd, ik weet niet wat de blokker voor deze cd vraagt, maar het zal niet veel zijn. Ik weet ook niet of alle filialen van blokker deze cd verkopen. Morgen toch maar even binnenlopen.

Op steeds meer plekken zie ik The Original mono recordings niet zozeer als 8, maar als 9-cd boxset aangeboden worden. Zou Blonde on blonde - net als in de SACD-versie - als dubbelcd in deze boxset zijn opgenomen?

Het Hard Rain-project in Brussel op de blog Bibliothecaris in blog.
Een recensie van Bob Dylan in America.
En om het eens van een andere kant te bekijken: Top 7 reasons to walk out of a Bob Dylan show. En raad eens wat er op één staat? Hier kun je kijken of je het goed hebt geraden.

Ik heb vandaag de autoradio eens uitgelaten. Ik had genoeg aan de muziek in mijn achterhoofd. Ooooh mama, can this really be the end. To be stuck inside of Mobilie with the Memphis blues again...

Geen opmerkingen: