Dylan kort #444 - aanvullingen

Een iets langere koffie gedachte op marctrip.

De foto links vond ik ergens op het net. Kijk eens goed, in de rechter benedenhoek staat een plastic ton / bak met daarin een tape. Wie zijn fantasie even de vrije loop laat, kan daar al snel een afvalbak in zien met daarin een tape vol afgekeurde opnames. Hoe groot zou de verleiding zijn om - tijdens he buiten zetten van de vuilnis - die tape achterover te drukken?
Vanavond ga ik zitten, leg ik een plaat op de draaitafel en probeer ik dat gevoel zoals beschreven in Een iets langere koffie gedachte te vangen.
Dylan zal nu wel zo'n beetje het podium hebben beklommen in Athene. Wat speelt hij en waarom heb ik niet het vliegtuig genomen naar Athene? Alleen het antwoord op de eerste vraag moet nog even schuldig blijven. Maar ook op die vraag zal over een uurtje of twee wel een antwoord te vinden zijn op het net.
Tijdens de soundcheck in Athene werden (instrumentale versies van) Leopard-skin pill-box hat, What good am I?, To be alone with you en Highway 61 revisited gespeeld, wat nog niet betekent dat deze nummers ook tijdens het daadwerkelijke concert gespeeld zullen worden.

Geen opmerkingen: