Dylan kort #439

Ik kan ook niet even gewoon een nacht gaan slapen, of het nieuws duikt aan alle kanten op, zo lijkt het. In ieder geval 2 belangrijke zaken:
1. Op Wolgang's vault valt inmiddels het eerder aangekondigde concert te beluisteren. Dit keer gaat het niet om een concert uit 1974 of 1975, zoals de voorgaande concerten, maar het concert van 27 mei 1995 in Monterey. Sinds een minuut of tien ben ik aan het luisteren en ik moet zeggen dat wat ik hoor bijzonder goed klinkt. Kortom, surf naar Wolfgang's vault en luister. De tracklist kun je hier vinden.
2. De nieuwe Mojo [issue 200] is samengesteld door Tom Waits. Bij de Mojo zit eigenlijk altijd wel een gratis cd, die - wanneer ik de Mojo koop - zelden gedraaid wordt. Dit keer zal echter - en dat is toch wel vrij uniek - de cd een nummer van Dylan bevatten. Om welk nummer het gaat, is nog niet bekend. Het zal nog even duren voor de nieuwe Mojo hier in de schappen ligt.

Morgen is er een Dylan tribute concert in Horebeke. En meer.

27 mei 1995 op Wolgang's vault:1 opmerking:

Nanne zei

Tom, zojuist bij de boekwinkel geweest. Deze had nog #199 liggen. Waarschijnlijk weet je het al: in #199 staat een artikel over Dylan in de Seventies!