Dylan kort #1001

I'm not there kan op groot scherm bekeken worden op 24 januari in Nijkerk (met of zonder diner), zie hier.
'Don't think twice, it's all right': Veel foto's en citaten, op tumblr. Zie hier. (Ik verwacht dat dit slechts één voorbeeld is van vele Dylan-pagina's op tumblr)
Boudewijn de Groot: Een interview met De Groot, onder andere (kort) over Bob Dylan, zie hier.
Foto: De foto rechts - uit 1978 - ontving ik van Cas (waarvoor dank!) ter illustratie bij een eerder bericht over het boek The Blues line. Op de foto staan Bob Dylan en Big Joe Williams.
Weblog op iPad: In 'Dylan kort #1000' vroeg ik lezers om hulp. De vraag was hoe deze weblog op de iPad op dezelfde manier bekeken kan worden als op een computer. De eerste oplossing komt van Arno (waarvoor dank!): na het openen van deze weblog op de iPad scroll je naar beneden. Onderaan de pagina staat de mogelijkheid 'internet versie weergeven'. Door hier op te klikken, zie je deze weblog zoals op de computer.
De tweede oplossing komt van Jo (waarvoor dank!): wanneer je op je iPad de URL van deze weblog intikt (www.bobdylaninnnederland.blogspot.com), dan wordt deze URL door de iPad automatisch veranderd in http://bobdylaninnederland.blogspot.com/?m=1. Door deze URL te veranderen in http://bobdylaninnederland.blogspot.com/?m=0 (dus de 1 veranderen in een 0), krijg je de 'normale' layout van deze weblog.

Geen opmerkingen: