Dylan kort #1000

Mobile Fidelity: Mobile Fidelity blijft steeds meer albums uit Dylans back catalog uitgeven op SACD en vinyl, zie hier. [met dank aan Tjeerd voor de tip]
The 50th Anniversary collection: Zie hier [met dank aan Dirk voor de tip] en hier.
Humo: over de film I'm not there (vannacht op Nederland 2 te zien), zie hier. NCRV gids, hier.
Afbeelding: Cas stuurde mij de twee afbeeldingen rechts [waarvoor dank!]  als aanvulling op het bericht 'Stickuh' dat hieronder staat. De sticker op Hard rain heb ik nog nooit eerder gezien. Werkelijk schitterend.
The Bridge: Vandaag viel aflevering 44 van fanzine The Bridge door de brievenbus [Ik weet dat een andere Nederlandse abonnee dit blad twee dagen geleden al ontving]. Ik heb er nog geen letter in kunnen lezen, maar kijkend naar de inhoudsopgave is het wel duidelijk dat The Bridge dit keer voornamelijk gevuld is met berichten over Tempest.
Hulpvraag: Namens een lezeres van deze blog: wanneer je deze blog op de iPad bekijkt, zie je een ander beginscherm dan wanneer je de blog op de computer bekijkt. Is het mogelijk (en zo ja, hoe?) om de iPad zo in te stellen dat daarop de blog op dezelfde manier wordt weergegeven als op de computer? Antwoorden kunnen geplaatst worden onder 'reacties' of naar tom_dylan@hotmail.com.


1 opmerking:

Unknown zei

gewoon door onderaan de ipad pagina
" internet versie weergeven" aanklikken.