Reactie op Bootleg series vol. 9 - door Peter

Peter stuurde mij net onderstaande reactie op een eerder bericht:

Korte reactie op jouw reactie op Rob:

We hebben toch niet alleen Hard Rain, maar ook Live 1975 (in de Bootleg Series)!
Hoewel ik zelf ook nooit genoeg krijg van de Rolling Thunder periode, lijkt me nóg een release in de Bootleg Series uitgesloten.
Als ik mee mocht beslissen stemde ik voor een dubbel cd met live opnamen uit de top-periode van de Never Ending Tour, met Larry Campbell en Charlie Sexton.


groeten,
Peter

Hallo Peter,

Het klopt dat ook al Live 1975 is uitgekomen in The Bootleg series, maar er is een te groot verschil tussen Rolling Thunder Revue 1975 en Rolling Thunder Revue 1976 om, althans voor mij, niet te verlangen naar méér live-materiaal uit 1976.
Je suggestie voor een Never Ending Tour release uit de periode dat zowel Campbell als Sexton deel van Dylan's band uit maakten, kan ik me wel in vinden, bij voorkeur uit de periode 10 maart 2000 t/m 1 september 2002.
Maar ik zou het wel jammer vinden als zo'n release de enige officiële uitgave zou zijn van de zogenaamde Never Ending Tour. Ik kan me zo voorstellen dat latere afleveringen van The Bootleg series concertopnames uit andere periodes bevatten. 1988, Supperclub 1993, Woodstock 1994, 1997, enz. enz.
Héérlijk, dat hard op dromen.
Wanneer belt Sony om het een en ander door te nemen?

groet,

Tom

Geen opmerkingen: