Nieuwe Dylan release (Japan)

Eerder meldde ik hier dat de - in het kader van Dylan's aanstaande tournee door Japan - cd die in maart 2010 uitkomt in Japan een heruitgave is van de Japanse cd Dylan ga rock uit 1993. De tracklist van de nieuwe cd is inmiddels opgedoken en hieruit blijkt dat de nieuwe release helemaal niet een heruitgave van Dylan ga rock uit 1993 is.

disc 1:

1. Tombstone Blues
2. Maggie's Farm
3. On Night Like This
4. Everything is broken
5. It Takes A lot To laugh, It Takes A Train To Cry
6. Thunder on The Mountain
7. Union Sundown
8. Groom's Still Waiting At The Altar
9. Neighborhood Bully
10. Absolutely Sweet Marie
11. Dignity
12. I Threw It All Away
13. Odds And Ends
14. Saved
15. Stuck inside of Mobile with the Memphis blues again
16. Tweedle Dee & Tweedle Dum
17. All Along The Watchtower (live)

disc 2:
1. Most Likely You'll Go Your Way And I'll Go Mine
2. Solid Rock
3. Rita Mae
4. Honest With Me
5. Mighty Quinn
6. Changing Of The Guards
7. Highway 61 Revisited
8. Mr. Tambourine Man
9. Subterranean Homesick Blues
10. Things Have Changed
11. Wiggle Wiggle
12. Shelter From The Storm
13. Outlaw Blues
14. Can You Please Crawl Out Your Window?
15. Just Like Tom Thumb's Blues
16. Beyond Here Lies Nothin'
17. Tonight I'll Be Staying Here With You
18. Like A Rolling Stone

Geen opmerkingen: