Dylan kort #372 - 2de aanvulling

Diamanten Bob op Modern times.
Op het forum van Expecting rain zag ik een voorstel om een volgende aflevering van The Bootleg Series geheel te vullen met opnames van de Temples in flames-tour (Europa 1987). Een voorbeeldje van de muziek die op zo'n release zou kunnen komen te staan, is hier te beluisteren. Wat vind jij? Een goed idee, of had je toch iets anders in gedachten voor deel 9 van The Bootleg series?
En had je iets anders in gedachten voor deel 9 van The Bootleg series, doe mij een lol en maak er gelijk een hoesje bij. Voorstellen voor deel 9 kunnen naar tom_dylan@hotmail.com.

2 opmerkingen:

Karl zei

Persoonlijk zou ik er totaal geen problemen mee hebben meer van de Never Ending Tour te horen. De versies van High Water, Cold Irons Bound en Tryin' To Get To Heaven (!) - en ook Cocaine Blues en The Girl on the Greenbriar Shore - op Tell Tale Sings vind ik fantastisch. Maar misschien is het wat teveel van het goede, twee delen van de Bootleg Series achter elkaar die dezelfde periode beslaan.
Dylans religieuze concerten aan het eind van de jaren '70 lijken me ook interessant, al weet ik niet hoeveel behoefte daaraan is bij het grote(re) publiek. Als ik eens tijd over heb, zal ik kijken of ik een leuk hoesje in elkaar kan flansen :)

Peerke zei

Een Temples in Flames aflevering van The Bootleg Series zie ik helemaal zitten. Het waarom heb ik vroeger al uitgebreid uitgelegd op mijn blog. Mag ik volstaan met deze links:
http://peerke3.wordpress.com/2008/11/28/bob-dylan-temples-in-flames/
over de tour en deze over het concert in Brussel:
http://peerke3.wordpress.com/2008/12/03/bob-dylan-in-vorst-nationaal-1987/