Dylan kort #366

Dylan in het Witte Huis op het Vrije Volk.
Twitter: hier.
Jakob Dylan komt in april met een nieuw album. Women and country is geproduceerd door T Bone Burnett die eerder Bringing down the horse van Jakob Dylan's band The Wallflowers produceerde. Op dit nieuwe album zullen Neko Case en Kelly Hogan de back-up vocals verzorgen voor acht van de elf nummers. [Met dank aan Frits voor de tip.]
Het forum gaf gisteren wat problemen, maar die lijken inmiddels opgelost. Althans, vanochtend had ik geen problemen met het inloggen op het forum. Ook deelnemen aan de discussies op het forum? Zie rechter kolom over het hoe en wat m.b.t. het forum.
Op het forum van Expecting rain staat het gerucht dat Dylan in januari een nieuw album heeft opgenomen met Charlie Sexton op gitaar en Tom Petty zou een aantal back-up vocals verzorgen.
Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat ik er nog geen snars van geloof, maar volledigheidshalve meld ik het hier maar. Het bericht geeft nog geen titel voor het album, wel enkele titels van tracks:
You'll never get enough of me babe
I'm gonna ride your freight train (if it takes me all night long)
The simple things in life
Gamblin man
When the horse is lame
Breaking sun
Nogmaals: ik geloof er nog geen snars van, maar duimen kan altijd.
Eerder plaatste ik hier al een lijst met de data voor Dylan's tournee door Azië. Dit zijn ook de data zoals vermeld worden op Dylan's officiële website. Volgens de website van Isis komen daar nog een aantal concerten bij. Een extra concert in Osaka (waarschijnlijk vóór 12 maart), een extra concert in Tokyo op 28 maart, en concerten in Taipei (2 april), Beijing (4 april), Shanghai (6 april), Hong Kong (8 april) en Seoul (? april).

Geen opmerkingen: