Dylan kort #368

Allereerst dank aan al diegene die een reactie hebben achtergelaten op de twee voorgaande berichten! Deze reacties zijn, voor een ieder die nog niet gekeken heeft, de moeite van het lezen meer dan waard.
Bob Dylan en Obama op life's a cocnut.
Twitter: hier en hier.
Dylan in het witte huis op Humo.
een van de ontaarde randfigurenop de log van Alja Spaan.
Via de e-mail krijg ik net het bericht binnen - uit een vertrouwde bron, zo meldt de schrijfster - dat Dylan in het voorjaar van 2011 één of meerdere concerten zal geven in de Heineken music hall in Amsterdam.
Vandaag viel na lang wachten door het zoekraken van eerder verzonden exemplaren, de eerste aflevering van het nieuwe Dylanfanzine Montague street door de brievenbus. Ik heb nog geen letter erin gelezen - dat komt vanavond wel - maar tijdens het doorbladeren wel een eerste indruk.
Het is een fanzine waar de nadruk ligt op bespiegelende, wat langere stukken. Mooi gebonden. Weinig tot geen afbeeldingen, prettige leesletter. Iets kleiner dan A4, ruim 130 blz. Het oogt eerder als een in eigen beheer uitgegeven boek, dan als een tijdschrift. Montague street is relatief goedkoop: $10 (exclusief $8 en een paar cent verzendkosten). Meer informatie over Montague street is te vinden op de website van dit fanzine. Na het lezen van Montague street zal ik nog at uitgebreider over dit fanzine schrijven.

Geen opmerkingen: