Dylan kort #365 - aanvullingen

In Dylan kort #359 schreef ik over de uitgave van het boek Man gave names to all the animals, bestaande uit de songtekst van Dylan en illustraties van Jim Arnosky. Inmiddels is duidelijk geworden dat dit boek in september op de markt zal komen. Ook een afbeelding van het boek is inmiddels opgedoken (zie links). Verrassend is dat bij het boek een cd zal zitten met daarop Dylan's versie van Man gave names to all the animals. Dit werd eerder gedaan bij het boek The Superhuman crew waarin een schilderij van James Ensor en Dylan's Desolation row aan elkaar gekoppeld werden, bij dit boek zit een cd met Dylan's uitvoering van Desolation row.
Onderstaande e-mail ontving ik net van André:

Hoi Tom,

Allereerst nog eens mijn complimenten voor je blog. Ik mis geen dag!
Ten 2de over het optreden van Bob in het Witte Huis. Ik vind het schitterend! Een erg mooie uitvoering waar ik kippenvel van krijg telkens als ik het hoor. Kon je daar maar bij zijn....
Wat me wel opvalt als ik de bijbehorende beelden zie is dat onze held wat doet met zijn linkerhand. Zeker aan het begin van het nummer. Ik vraag me dan ook af: wat doet hij toch? Heeft hij jeuk? Zit z'n jas niet goed?
Mocht je het weten, ik ben zeer nieuwsgierig!

Grt

André

Ik vermoed dat een zender bevestigd op Dylan's rug / aan zijn broekband niet goed zat en dat hij deze probeerde goed te doen. Maar dit is niet meer dan een vermoeden.
Wie het weet, mag het zeggen (via reacties of tom_dylan@hotmail.com)

Geen opmerkingen: