Dylan kort #369

De expositie Bob Dylan / The Woodstock years is te zien in Amsterdam van 20 februari t/m 21 maart.
Twitter: hier.
Dylan, Grammy, White House, Torah + MUSIC op Life's a coconut door Rob. Dit stuk is o.a. een reactie op eerder op deze blog geplaatste reacties. Ik heb het stuk gelezen en ik twijfel tussen reageren of even laten varen. De vele reacties op deze blog en nu het stuk op Life's a coconut vinden tenslotte hun oorsprong in het feit dat ik twee filmpjes - begeleid door een paar zinnen - op deze blog heb geplaatst. Reageren dus, het is mijn schuld. Aan de andere kant heb ik mijn zegje gezegd, eerst in een Dylan kort, daarna in een reactie. Ik heb, zo goed en zo kwaad als het ging, uitgelegd hoe ik er tegenaan kijk, ik heb mijn excuses aangeboden voor de mogelijk te scherp gekozen woorden. Wanneer ik weer zou reageren, zal de inhoud van mijn reactie in de kern niet afwijken van wat ik eerder schreef. Vooral ook omdat het stuk op Life's a cocnut geen nieuwe inzichten of feiten aansnijdt waarop ik voor mijn gevoel moet reageren. Laten varen dus.
De laatste paar dagen worden er niet alleen - meer dan anders - reacties geplaatst op deze blog (allen dank), maar ontvang ik ook regelmatig e-mails van lezers. Ik vind het wel gepast om al deze e-mailers via deze weg te danken voor hun steun, tips en reacties. Ook een bijdrage leveren aan deze blog of 'gewoon' een e-mail sturen? Dat kan naar tom_dylan@hotmail.com.

2 opmerkingen:

Hans Oosterhof zei

Het is mooi zo Tom. Inderdaad, een mooie afgeronde discussie en het heeft geen zin 'baas boven baas' te blijven spelen. The answer is blowin....

tom zei

@Hans:

dank, het is inderdaad mooi zo.

Tom