Dylan kort #357

Is 'Oh Sister', een mislukt liefdeslied? op Life's a coconut. [het antwoord is 'nee'.]
Eric Andersen komt voor een concert naar Groningen.
Vandaag 49 jaar geleden, de opnamesessie van Dylan, maar wat nam hij ook al weer op? [De datum voor deze opnames is overigens nogal discutabel, het staat helemaal niet vast dat deze opname op 3 februari 1961 plaatsvond, het was in iedergeval in februari of maart 1961...]
Eerder schreef ik hier uitgebreid over Miel Swillens, Bob Dylan en TLiedboek. Op Dagelijks iets degelijks een uitgebreid stuk over o.a. Miel Swillens, Bob Dylan en TLiedboek.

Ik ben niet echt in een opperste beste stemming en bovenstaande links hebben niet echt een opbeurend effect op mij. Natuurlijk vind ik het leuk om meer te lezen over Miel Swillens, zeker na mijn zoektocht n.a.v. zijn stukken in de twee afleveringen van TLiedboek waar ik onlangs over schreef.
En dat terwijl ik net op vol volume het album New morning uit de autoradio heb laten knallen. New morning doet me verlangen naar het voorjaar, misschien is dat het wel.
In mijn achterhoofd zwerven nog handen vol losse notities die nog verder uitgewerkt moeten worden, maar op dit moment ontbreekt mij even de tijd en het lef om er aan te beginnen. Eerst maar eens de platenkast induiken, Infidels heb ik al een tijdje niet meer gedraaid.
Eerst luisteren, die notities komen wel.

Geen opmerkingen: