Dylan kort #359

Twitter: hier en hier.
Dylanwine op corrie's weblog.
In 1999 werd het nummer Man gave names to all the animals met illustraties van Scott Menchin uitgegeven, dit jaar komt hetzelfde nummer opnieuw in boekvorm uit, dit keer met illustraties van Jim Arnosky. Zie hier.
Voor ik verder raas, vergeet niet het verslag van Arie over het optreden van Ernst Jansz in Austerlitz te lezen en je eventueel aan te melden voor het nieuwe forum (beide hieronder).
Gisteren kreeg ik een e-mail van Anton, je weet wel, van de rubriek Nederland doet Dylan over Nederlandse artiesten die nummers van Dylan coveren (zie rechter kolom). Tot mijn grote plezier is hij van plan om weer een nieuwe aflevering van zijn rubriek te schrijven.
Zelf ook een bijdrage leveren? Graag! Stuur je bijdrage naar tom_dylan@hotmail.com, alles is welkom. Denk aan tekst - kort of lang - een bijdrage aan de discussie Niemand zingt Dylan zoals... of Uit de collectie van... of Opmerkelijke artikelen, tips over links, foto's, tekeningen, verslagen van concerten, enz. enz. Ook suggesties voor nieuwe rubrieken e.d. zijn meer dan welkom. Binnenkort moet ik toch eens starten met een nieuwe rubriek, een tijd geleden al gesuggereerd door Yap yap, met aandacht voor Dylanopnames op soundtracks, verzamelalbums e.d. en Dylan op platen van anderen. De recente stukken over het Woody Guthrie memorial concert en Broadside reunion zouden al als eerste pogingen tot een bijdrage aan deze rubriek kunnen gelden. Voor een (incomplete) lijst van Dylanopnames op soundtracks e.d. zie Dylan kort # 288.

Geen opmerkingen: