Zondagmorgen

Geen 'Dylan kort' simpelweg omdat ik vanochtend niet één link heb gevonden naar een recent Nederlandstalig bericht op het net. Dat geeft mij wel mooi de gelegenheid voor een aantal andere zaken:
Dylan op de cover #1: De foto van Dylan op de cover van Disk is wel degelijk gemaakt tijdens Dylans concert in Rotterdam op 23 juni 1978. Dylan bespeelde deze Telecaster tijdens de encores. Zie ook de reactie van Cas bij het bericht hieronder (waarvoor dank!)
Rolling Stone: De aflevering van Rolling Stone met Dylan op de cover en dat grote interview ligt - bij mijn weten - nog niet in Nederland in de schappen. Ik verwacht (maar weet dit niet zeker) dat deze aflevering van Rolling Stone pas begin oktober in Nederland in de kiosk zal liggen.
Songteksten Tempest: Op Dylans officiële site zijn de songteksten van Tempest nog niet te vinden. Er zijn twee alternatieven: 1. de songteksten - uitgeschreven door goed te luisteren - zijn te vinden op verschillende websites, zoals op het forum van Expecting rain. 2. het songbook van Tempest (met daarin bladmuziek en tekst, naar in aanneem).
Boek: Gisteren bij het kopen van de krant zag ik het boek John, Paul, Keith & Mick van Flip Vuijstje liggen. Bij het bekijken van de index zag ik dat Dylan een aantal malen in dit boek moet voorkomen. Aangezien geld maar één keer uitgegeven kan worden en mijn interesse in de muziek van The Beatles en The Rolling Stones beperkt is, heb ik het boek laten liggen. Is er iemand die dit boek heeft gekocht en mij kan vertellen wat er over Dylan in staat?
Sony Music: Een paar berichten geleden vroeg ik naar de betekenis van het nieuwe logo van Sony Music (de rode veeg). Tot op heden heb ik nog geen reactie mogen ontvangen. Mocht je ideeën over dit logo hebben, dan hoor ik het graag.
Nobelprijs: Op het internet zijn afgelopen week enkele berichten verschenen waarin melding werd gemaakt van het feit dat Dylan het bij de gokkers goed doet als kanshebber voor de Nobelprijs voor de literatuur, terwijl kenners van het circus rond de toekenning van die prijs Dylan weinig kans geven. Mijn vraag: zijn hier ook berichten over in kranten en / of tijdschriften verschenen?

2 opmerkingen:

CultureEye zei

In The Guardian, althans op de website. Op mijn blog heb ik hier laatst wel naar gelinkt

Unknown zei

Dank voor de link met de songteksten.