Dylan kort #923 - Tempest

Tempest feestje: Aanstaande donderdagavond kan, onder het genot van een biertje, in Concerto in Amsterdam geluisterd worden naar Tempest. De avond begint om acht uur. De eerste 25 kopers van Tempest krijgen er de dvd I'm not there of No direction home bij. Bovendien zal er een verloting zijn van een 'prachtig canvas' & een 'foto collage van Bob Dylan'. Zie hier.
Mojo: In de nieuwe Mojo - inmiddels in de Nederlandse schappen - staat een zeer positieve recensie van Tempest door David Fricke. [Met dank aan Ed voor de tip]
Uncut: Ook de Uncut met een zeer positieve recensie is inmiddels in Nederland te koop.
Theo van den Boogaard: Ik heb begrepen van de uitgever van Theo van den Boogaard dat hij inderdaad met een boek over Bob Dylan bezig is / plannen heeft om een boek over Dylan te tekenen. Wanneer dit boek zal verschijnen is nog niet duidelijk. Zodra ik meer weet zal ik hierover uiteraard schrijven.
Voor je harses: De metamorfose van Bob Dylan, hier.
Berichten uit het verleden: Recensie Tempest, hier.
de Standaard: Nieuwe Bob Dylan op Brusselse Grote Markt, hier.
Stardust: 'Motorpsycho nitemare', hier.
Ian Bell - Once upon a time - the lives of Bob Dylan: Dit eerste deel van een nieuwe tweedelige biografie over Dylan mocht ik vandaag van de postbode aanpakken. Uiteraard heb ik er nog geen letter in gelezen. T.z.t. zal een recensie hier volgen.

Geen opmerkingen: