Dylan kort #936

Tempest recensie #1: De recensies op File Under zijn meestal wel de moeite van het lezen waard, maar dit keer valt het me toch wat tegen dat de schrijver de foutieve aanname na kletst dat dat Dylan live onverstaanbaar is. Zie hier.
Tempest recensie #2: Door Michel Vuijsteke, laat ik zeggen dat het eens een andere benadering is van het recenseren. Zie hier.
In sterkers gezaaid: 'De ziel breekt zich als ze woorden spreekt', zie hier.
Fanzine Isis: Vandaag viel issue 164 van Isis door de brievenbus. Bij het doorbladeren zie ik dat er veel over Tempest in deze aflevering van Isis staat.

Het aantal berichten over Tempest op het internet neemt in rap tempo af. Dat is natuurlijk niet zo verwonderlijk aangezien het al weer anderhalve week geleden is dat Tempest uitkwam in Nederland. Hoewel ik nog steeds regelmatig van Tempest geniet, is de cd (en elpee) inmiddels ook al weer in de kast gezet om ruimte te maken voor andere muziek van Dylan. Gisteravond was dat niet veel meer dan alleen 'Something there is about you' van Planet waves.
Soms is het genoeg om slechts één nummer te horen.

Het artikel bij dit bericht komt uit Veronica. Wanneer het daar in heeft gestaan, weet ik niet. Het is een mooie illustratie van hoe absurd de berichtgeving over 'sterren' soms is. Het zal mij werkelijk worst wezen in wat voor een huis Dylan woont. Ik luister naar zijn muziek, dat is genoeg.


Geen opmerkingen: