Mojo doet het weer

Nog nauwelijks van de schrik bekomen van die toch wel moeilijk te vinden Dylan-track (nou ja, Bob achter de piano in een begeleidende rol) op de cd die de koper gratis krijgt bij de Mojo van november 2010, word ik nu geconfronteerd met Dylan op de cover van de Mojo (december 2010). Mojo is goed bezig!
Denk nog even terug, bij de Mojo in juli zat ook al een gratis cd met daarop een nummer van Dylan, te weten I was young when I left home.
Ik ben natuurlijk gelijk - tegen beter weten in - naar de boekenboer gesneld, om daar te horen dat de nieuwe Mojo nog niet gearriveerd is en in de aankomende week ook nog niet verwacht wordt. In de gaten blijven houden dus, wekelijks even binnenlopen en zeuren.
De nieuwe Mojo zal in ieder geval 17 pagina's over Dylan bevatten, plus een gratis cd met de titel Dylan's scene. Op deze cd o.a. Allen Ginsberg, Pete Seeger, Joan Baez en Dave van Ronk. Met al deze vier heeft Dylan samen gespeeld... Het zal toch niet waar zijn dat Dylan wederom ergens in de muziek op deze gratis cd te vinden is? Ik durf het bijna niet te denken. Maar ook als Dylan zelf niet op de cd te vinden is, kan dit wel eens een aardige aflevering van Mojo blijken te zijn.
Zie ook de website van Mojo voor meer informatie. Met dank aan Patrick voor de tip!

Geen opmerkingen: