Dylan kort #550

16 oktober, in 1992 vond het 30th anniversary concert celebration plaats en in 2001 worden twee veiligheidsmensen ontslagen omdat ze twee dagen eerder Dylan de toegang tot zijn eigen concert ontzegd hadden, zie hier. In 1981 begint Dylan aan een Amerikaanse tournee, zie hier.
Wie denkt vandaag op het net te struikelen over een hoeveelheid aan recensies van the Bootleg series vol. 9 en / of the Original mono recordings, komt bedrogen uit. Op dit vroege uur, heb ik helemaal niks, nada, noppes gevonden op een Nederlandstalige website. Ben ik te vroeg? Verlang ik te veel van al die schrijvers op het net? Misschien wel.
Op de website van the Brandeis university een aardig stuk over Bob Dylan in concert the Brandeis university 1963.
Bob Dylan - the never ending tour of genius op Dirt & seeds.

Vergeet niet naar de berichten hieronder te kijken voor meer over de nieuwe releases. Eenieder is meer dan welkom om een stuk (kort of lang) te schrijven over één of meerdere van de nieuwe releases. Bijdragen kunnen gezonden worden naar tom_dylan@hotmail.com.

In het blad Mania nr. 271 - het gratis blad van Concerto & Plato - worden The Bootleg series vol. 9 en The Original mono recordings gerecenseerd door HDr.Die recensie is ook online te lezen, zie hier en hier.
En daarmee heb ik toch nog recensies gevonden van de recente releases. Er zal toch nog wel meer komen?

Geen opmerkingen: