losse notities

Gollem heeft een reactie achtergelaten bij Dylan kort #546 die zeker de moeite waard is. Ik ben benieuwd of er een naam van een fotograaf opduikt.
ik moet niet teveel 'denken te weten', ik zou zweren dat ik in de rechter kolom onder 'links' Gollems 'bobcardography' had opgenomen, niet dus. Dat heb ik net even goed gemaakt (sorry Gollem). Gelijk maar even kijken? Deel 1 staat hier, deel 2 hier.
Na nogmaals het 'gratis' cd-tje dat bij de Mojo zat - het is echt een leuke cd - te hebben gedraaid, luister ik nu naar Oh mercy. Dit album heeft maar één mankement: Man in the long black coat is zó godsgruwelijk mooi dat het de balans van het album verstoort. Oh mercy is geen eenheid, het album bevat negen goede tot zeer goede songs, en dan is er nog Man in the long black coat.
Dit album beluisteren, doet me eraan denken dat een lezer van deze blog momenteel werkt aan een stuk over Shooting star. Zodra het op zijn blog staat, zal ik hier een link plaatsen, ik verwacht veel moois.
Het is dinsdag, bijna woensdag. De uren tot woensdag zijn op de vingers van één hand te tellen. Vrijdag, als alles meezit, liggen de nieuwe releases in de winkel. Mocht je vrijdag één of meerdere van de nieuwe releases in handen krijgen, schrijf dan wat eerste indrukken op en stuur ze mij (tom_dylan@hotmail.com)
O ja, vergeet ik bijna, Montague street issue 2 is uit en te koop voor $10 exclusief verzendkosten (naar Nederland iets onder de $9, ik heb net een exemplaar besteld, totale kosten incl. verzendkosten bedragen iets onder de 14 euro) Issue 1 vond ik zéér de moeite waard en ik heb dan ook hoge verwachtingen van issue 2.

Geen opmerkingen: