Dylan kort #541

De hoes van The Freewheelin' Bob Dylan is (kort) te zien in een nieuwe commercial voor de iPhone 4 van Apple:Alja Spaan citeert Dylan, hier.
Nobelprijskoorts door Johan de Haes.
Afwijkingen komen meestal niet in enkelvoud. Mijn eerst, en meest sterke afwijking is mijn liefde voor het werk van Dylan, zoveel moge duidelijk zijn, maar daar naast - noem het afwijking 2 - ben ik een groot liefhebber van de geschriften van Jeroen Brouwers. Deze tweede afwijking is minder sterk, maar is er wel. Nou heb nooit een verband kunnen ontdekking tussen de ene en de andere afwijking, afgezien van het feit dat ik niet de enige Dylan-liefhebber ben met een zwak voor de geschriften van Brouwers. Op de website van Moors Magazine lijkt het verband gevonden (linker kolom).
Een recensie van The Original mono recordings op cnet news.

2 opmerkingen:

alja spaan zei

jij wist nog niet dat ik tijdens mijn studie Nederlands 'de laatste deur' van Brouwers aanleiding vond tot een scriptie over schrijvers en zelfmoord, x

tom zei

Dat wist ik inderdaad nog niet. De laatste deur behoort tot de beste boeken ooit geschreven, zonder enige twijfel. Een hoogtepunt in Brouwers' magistrale oeuvre.

T.