Dylan kort #555

The Beatles, The Stones en Bob Dylan. Dat zijn de artiesten die me de laatste dagen het meest hebben beziggehouden. Zo begint het stuk Keith graaft zich autobio van Gijsbert Kamer.
Volgens de weblog de platenkast begon Dylan vandaag 49 jaar geleden aan de opnames van zijn debuut elpee. Volgens Olof's files vonden de opnames van dit album plaats op 20 en 22 oktober 1961. Volgens wederom de platenkast is het vandaag precies 40 jaar geleden dat New morning uitkwam. De weblog Vandaag in de muziek meldt hetzelfde als de platenkast.
Dylan viert zijn 70ste in Schotland, aldus radio 6. Op 24 mei 2011 wordt Dylan zeventig, het lijkt mij sterk dat Dylan zelf al weet waar hij die dag zal zijn, laat staan dat dit bij radio 6 reeds bekend is. we zullen zien waar Dylan op 24 mei 2011 is, het duurt nog even voor het zover is.
Peter meldde mij dat The Bootleg series vol. 9 (tijdelijk?) via Spotify te beluisteren is. ik moet bekennen dat ik in het geheel niet bekend met Spotify. ik begrijp van Peter dat tot heden er - m.u.v. een verzamelaar niks van Dylan op Spotify staat & dat dit alles met rechten te maken heeft. Waarschijnlijk zal The Bootleg series vol. 9 dan ook snel verdwijnen van Spotify. [Met dank aan Peter voor de tip!]

Geen opmerkingen: