Nieuwe releases en geruchten


Ik heb hier al een paar keer melding gemaakt van het feit dat binnenkort Still on the road, het vervolg op Revolution in the air, van Clinton Heylin zal uitkomen. Ook van Sid Griffin, schrijver van Million dollar bash, een boek over The Basement tapes, zal binnenkort een nieuw boek uitkomen, over The Rolling thunder revue, met de titel Shelter from the storm. Van dit laatste boek is nog geen datum van uitgave bekend.
En wanneer dat nog niet genoeg is, komt er ook nog een boek van Greil Marcus uit op 26 oktober 2010, de titel volgens één webwinkel: Untitled Bob Dylan collection. Op de preciese titel is het dus nog even wachten.
Volgens een gerucht op het forum van Expecting rain zal in maart The Bootleg series volume 9 uitkomen onder de titel The Back of beyond. Maar voorlopig zijn dit alleen geruchten en het lijkt erop dat dit ook niet meer is (of zal worden) dan een gerucht.
aanvulling 19:00 uur: Micajah Ryan is, naast Debbie Gold en Dylan zelf, één van de drie mensen die betrokken waren bij het opnemen van de albums Good as I been to you en World gone wrong. Micajah Ryan wil in de komende zes maanden een boek schrijven over het tot stand komen van deze twee albums. Om tijdens het schrijven te kunnen voorzien in zijn levensonderhoud, vraagt hij om financiële bijdragen, zie hier.

Geen opmerkingen: