Rolling Stone (1967 - 2007) - tip van Jaap

Vanochtend vond ik onderstaande e-mail van Jaap in mijn inbox:

Hallo Tom,

Via je blog ken ik je voorliefde voor het doorspitten van oude tijdschriften. Wie weet is dit iets voor jou: de eerste 40 jaargangen van de Rolling Stone (1967-2007) digitaal van de voorpagina tot en met de laatste; alle artikelen, interviews, Random Notes, conceretverslagen, cd-recensies, fotoseries en zelfs de advertenties. Uiteraard met een zoeksysteem.
Bevat natuurlijk enorm veel Dylan info maar ook op andere fronten een tijdsdocument.

Via de amazon kan je meer info vinden (zie vooral op driekwart van de pagina de customers video; die laat zien wat er kan en hoe de zoekfunctie werkt). Zie hier.

Ik heb het hele pakket voor een kleine €40 besteld, zie hier.

Prima gegaan,met enkele dagen in huis. Maar er zijn ook vast andere aanbieders.

Ik vind het echt een geweldige uitgave (hoewel ik de zoekfunctie nog niet helemaal getemd heb), het is echt heel erg leuk om op zoek te gaan naar die ene recensie of juist om een heel tijdschrift uit pak 'm beet 1969 door te nemen.

Wie weet iets voor jou, vandaar de tip!
Groet,
Jaap


Jaap heeft mijn voorliefde voor oude tijdschriften goed ingeschat. Ik was al op de hoogte van deze uitgave, maar de prijs - aanvankelijk 125 euro - heeft me altijd tegengehouden. Voor dit zéér schappelijke prijsje van 40 tientjes heb ik 'm meteen besteld.
Met dank aan Jaap voor de tip!

Geen opmerkingen: