Eerste foto's nieuw boek


Op Expecting rain vond ik een link naar afbeeldingen van wat in eerste instantie leek op The Original mono recordings, maar wat mij verbaasde, was dat op één van afbeeldingen veel meer ruggen van platenhoezen van albums te zien zijn dan de acht albums die onderdeel zullen zijn van Original mono recordings. Na iets verder zoeken, blijken de afbeeldingen afkomstig te zijn van dat boek waar ik het een tijdje geleden over heb gehad: alle artwork op lp-formaat.


Wat ik van de website begrijp, zal het Box of vision, zoals de titel luidt, bestaan uit een slipcase met daarin 3 boeken. Het eerste boek bevat het artwork van alle lp's op lp-formaat, boek 2 bevat de mogelijkheid om het gehele oeuvre van Dylan op cd in op te bergen en boek 3 bevat een discografie.


Aanvulling van Patrick via de e-mail ontvangen, waarvoor dank:

Hallo Tom

Tegelijk met het verschijnen van de The Beatles remasters verscheen ook een gelijkaardig Box of Vision van The Beatles. Om een idee te geven hoe zoiets er uit ziet kun je eens kijken naar de filmpjes op deze website: http://store.boxofvision.com/

Groet

Patrick

Geen opmerkingen: