Dylan kort #502


Wat hier en daar al circuleerde als mogelijkheid voor wat aangekondigd stond als een 'special concert', is nu officieel bevestigd: Bob Dylan en band geven op 25 augustus een concert in The Warfield in San Francisco. Kaarten gaan niet in de voorverkoop, maar moeten aan de kassa van The Warfield gekocht worden. Eén kaartje per persoon, na aanschaf gelijk naar binnen. Dit is gedaan om de zwarte handel in kaarten tegen te gaan. Zie ook Dylans officiële website.
Het lijkt haast wel of de persoon verantwoordelijk voor de nieuws-pagina van Dylans officiële website na een lange winterslaap is wakker geschrokken. Op 13 augustus stond er al een vooraankondiging voor een meer nieuws later in de week m.b.t. het concert op 25 augustus, sinds gisteren dus de bevestiging dat Dylan en band op die datum in The Warfield spelen, en nu ook nog een stukje over Dylans bijdrage aan de cd Revival van Rhythms del mundo.
Laten we hopen dat dit een voorbode is voor een beter onderhoud van bobdylan.com.
Een tijdje geleden plaatste ik hier een link naar een stuk van Harry Prenger met de titel De beschimmelde columns van Frits Abrahams, al een tijdje houd ik de website waar columns van Frits Abrahams geplaatst worden in de gaten zodat ik ook een link naar bewuste column hier kan plaatsen, maar blijkbaar is bewuste column te licht bevonden voor plaatsing op de website.
Recensie van het concert van 17 augustus.

Geen opmerkingen: