Dylan kort #503 - aanvullingen

flankale heeft Dylan getekend.
Twitter: hier.

Toegegeven, het zijn magere aanvullingen. Qua aantal dan, de inhoud mag je zelf over oordelen.
Het internet staat momenteel vol met stukken over The Brazil series, maar aangezien ik steeds dezelfde twee schilderijen tegenkom (en ook steeds min of meer hetzelfde verhaal), volstaat de links die hier eerder hebben gestaan.
Hetzelfde geldt voor het concert in The Warfield op 25 augustus en het boek van Sean Wilentz. Er staat genoeg over op het internet, maar het id vooral meer van hetzelfde.
Opvallend is wel dat Amerikaanse kranten en tijdschriften enorm veel aandacht besteden aan bijvoorbeeld The Brazil series, maar dat de expositie aan de Nederlandse media volledig voorbij lijkt te gaan. (de catalogus komt 1 september uit)

Ik ben vanochtend na het plaatsen van Dylan kort #503 in de auto gestapt, ik heb Slow train coming in de cd-speler geschoven en ik kan me niks meer van de rit herinneren. De muziek heeft blijkbaar veel aandacht opgezogen.

Een winnaar van Fifteen minute Bob mailde me dat het boek een dag voor de geplande vakantie op de deurmat viel en gelijk in de koffer gedaan werd, een ander liet me weten nu nog te lezen in Dylan on Dylan - het boek met interviews - maar na het uitlezen van dit boek te zullen beginnen met Fifteen minute Bob.
Dylan on Dylan is een goede keuze, al is het zeker niet het enige boek met interviews. [Denk bijvoorbeeld aan Younger than that now]

Het weekend staat voor de deur, dat is altijd een heerlijk gevoel.
Bijdragen aan deze weblog - in de vorm van tekst (lang of kort), foto of link - blijven altijd welkom. Ze kunnen naar: tom_dylan@hotmail.com.

Geen opmerkingen: