Dylan kort #584

Twitter: hier. [Blijkbaar was het tijd voor een bekentenis]
Gisteren speelde Stevie Ann (een fragment van) Dylans Simple twist of fate, daarvan vond ik onderstaande op het net. De rest van de uitzending heb ik helaas moeten missen:

Vanochtend om tien voor negen werd Like a rolling stone op radio 2 gedraaid, ook dat heb ik moeten missen.
En dan kom ik weer bij Twitter uit, hier.

aanvulling 20.00 uur: Inmiddels - met dank aan de digitale televisie (zo heet dat, dacht ik...) van de KPN - via uitzending gemist gekeken naar een wat langer fragment uit de uitzending van De Wereld Draait Door van gisteren. Niet alleen zegt Matthijs van Nieuwkerk dat hij dagelijks Expecting rain bezoekt om de meest recente setlist te bekijken, maar ook laten ze een stukje zien van Dylan zelf, Tangled up in blue, je weet wel, uit 1975, ook te vinden op de dvd bij de eerste uitgave van The Bootleg series vol. 5. Dylan op de Nederlandse TV, dat gebeurt toch veel te weinig? [Met dank aan Allard en André voor de tip!]

1 opmerking:

Gollem zei

Ken je Top 2000 a go go met Matthijs? Ik kom daar vertellen over mijn ontmoeting en klessebes koffie praatje met Dylan in 1992 in Duinkerken. Opnamen half december, uitzending (als ik het goed heb) op 31 december.