drie e-mails

Deze dag bracht drie e-mails van lezers van de blog. Eerst Yvon, zij stuurt mij een foto van een artikel uit de Rolling Stone van 23 november 1967 waarin melding wordt gemaakt van het feit dat Dylan is begonnen aan het opnemen van een nieuw album, John Wesley Harding. (Zie de afbeelding links).
De tweede e-mail komt van Alja, zij stuurt mij een scan van een bladzijde uit het Volkskrant magazine van vandaag. Het is een interview met de 24 jarige Sacha. Ik kan op de scan zien dat in de tweede en derde kolom Dylan genoemd wordt, maar kan het net niet lezen (worden de ogen oud?).
De derde e-mail is van Richard, hij meldt dat volgens de tv-gids vanavond / vannacht tijdens de nacht van de popmuziek een duet van Dylan en Tom Petty te zien zal zijn. Kijken vanavond dus. (tijdens deze uitzending zullen ook beelden van Dylan tijdens het Newport Folk Festival van 1965 te zien zijn)
Nog even terug naar de Volkskrant. Min of meer hetzelfde als wat hierboven staat, heb ik via e-mail aan Alja laten weten (ik vertel haar nog niet dat 'mevrouw Tom' afgelopen maandag een leesbrilletje bij de HEMA voor mij heeft gekocht...) Alja stuurt mij een haarscherpe nieuwe scan van de twee bewuste fragmenten, waarvoor dank! (zie hieronder)

1 opmerking:

alja spaan zei

mevrouw Tom weet opnieuw precies wat je nodig hebt! ik koop ze meestal per drie tegelijk....