Dylan kort #578

Met dank aan Alja voor haar reactie bij Dylan kort #577.
De oplettende lezer zal het zijn opgevallen dat de mogelijkheid om een PDF van een door mij geschreven stuk over High water (for Charley Patton) te downloaden is verdwenen. 4shared, waar ik de PDF had geplaatst, heeft blijkbaar een klacht gehad dat dit strijd is met rechten van iemand. De PDF mag ik dus niet meer aanbieden. Dat vind ik an sich al jammer, maar wat ik vooral betreur, is dat degene die bezwaren heeft tegen deze tekst, niet rechtstreeks contact met mij hierover heeft opgenomen, maar een klacht heeft ingediend bij 4shared.
Blijkbaar heb ik iets fout gedaan met het plaatsen van de PDF, door de gang van zaken kan ik alleen maar raden wàt ik fout heb gedaan.

[Inmiddels heb ik door een reactie van Alja Spaan begrepen dat Web Sheriff bezwaar heeft gemaakt tegen de PDF. Met dank aan Alja voor de informatie!]

Liedjes Bob Dylan in het Fries, op de website van Het Parool, en op de website van het AD. (Er zijn nog veel meer websites met min of meer dezelfde berichtgeving, maar twee links vind ik wel genoeg.)
Die liedjes in het Fries lijkt ook het enige Dylan-gerelateerde nieuws van deze dag te zijn.
Gisteravond nou eens niet naar nummers van de Basement tapes geluisterd, maar naar Biograph. Daar val t ook nog wel het een en ander over te schrijven. Het gonst in mijn achterhoofd, het komt nog.

1 opmerking:

Peter zei

Ha Tom,

Ik had juist gisteren de pdf opgehaald. Dat was nog ingewikkeld genoeg, met dat programma en alles wat je daar wel en niet mee kunt... Maar hoe dan ook een interessant verhaal. Wat het prbleem is, begrijp ik niet, want jij hebt toch gewoon het copyright op dat stuk? Er zijn overigens nog wel andere manieren, bijvoorbeeld d.m.v. Dropbox (ook voor filmpjes, geluidsbestanden en wat dies meer zij).

groeten, Peter