Dylan kort #576

Op de harde schijf van mijn computer staan nog een redelijk aantal teksten die niet in mijn boek terecht zullen komen, maar - denk ik - wel de moeite van het lezen waard zijn. De meeste van deze teksten zijn redelijk lang, dusdanig lang dat plaatsing op de blog minder geschikt is. Daarom ben ik van plan om deze teksten in PDF-formaat als downloads aan deze blog toe te voegen, zodat wie geïnteresseerd is, deze kan downloaden en of van het computerscherm lezen, of printen. De eerste PDF is inmiddels klaar, een tekst over High water (for Charley Patton). Deze PDF kun je hier downloaden. In de rechter kolom zal ik de download-links in een lijst verzamelen, zodat ze ook later makkelijk terug te vinden zijn.
Laat me even weten of dit wat is, of ik hier mee door moet gaan. Dat kan door een reactie te plaatsen of een e-mail te sturen naar tom_dylan@hotmail.com.

Revolverheld Billy the Kid krijgt wellicht postuum gratie, zie hier.
In de krant van gisteren kwam ik een advertentie tegen van de 5 dvd boxset Film & Muziek. Deze boxset is te koop via www.nrclux.nl/film voor iets onder de 35 euro en bevat o.a. I'm not there. De reclameregels over deze film: I'm not there is een fascinerende reis door het leven van Bob Dylan. Zes acteurs incarneren Bob Dylan als een caleidoscoop van wisselende personages en samen vormen ze een beeld van dit Amerikaanse Icoon.
Een recensie van de recent verschenen boeken van Sean Wilentz en Greil Marcus op de website van The New York review of books.

1 opmerking:

alja spaan zei

Tom, ik krijg deze melding:
This file is no longer available because of a claim by Web Sheriff Ltd Co..

ik wilde eigenlijk zeggen: vooral doorgaan....