Dylan kort #575

Muziek-top 50 van militairen, met 39 en 42 Dylan.
Een voorspelling van wat Dylan vanavond gaat spelen.
Een recensie van Bob Dylan in concert Brandeis university 1963.
Een top 5 met redenen om Dylan live te zien (horen!)
Dylan in inkt gevangen.
Het is vrijdagavond & ik ben wel toe aan het weekend. Heerlijk, twee dagen lang geen verplichtingen, geen plannen. Niet echt althans.
Wat muziek draaien, wat lezen & vooral achterover leunen terwijl de muziek over mij heen spoelt. Ik weet nog niet waarmee ik ga beginnen, er ligt nog geen album klaar. Er zijn verschillende albums die wel een draaibeurt kunnen gebruiken. Another side of Bob Dylan, New morning, Hard rain, Saved, Knocked out loaded, Time out of mind, enz. enz. Het valt niet mee om keuzes te maken. Als ik er aan denk, laat ik nog wel weten wat het geworden is. En jij? Wat ligt er op jouw draaitafel / in jouw cd-speler? Laat het horen in een reactie.
Vandaag viel issue 2 van Montague street door de brievenbus. Issue 1 heb ik met plezier gelezen & verwacht dan ook veel van deze issue 2. Het lezen zal echter nog even moeten wachten, ik heb nog veel leeswerk liggen dat voorrang krijgt.
Ik kan eenieder aanraden issue 1 dit te kopen. Bladerend door issue 2 heb ik goede hoop voor deze aflevering. Vijfennegentig bladzijden met artikelen van o.a. John Dunne, Stephen Scobie, John Gibbens, Terry Kelly, en een interview met Jerry Wexler door Scott Marshall.
Montague street hoef je niet te kopen voor de afbeeldingen, wel voor de artikelen.

1 opmerking:

Nanne zei

Met de storm en het herfst weer van afgelopen dagen heb ik altijd zin om Time out of mind te draaien. Heerlijke sfeervolle plaat!

En ik zal van de week eens je pdf lezen. Wat ben je voor een boek aan het schrijven? Denk dat ik ergens wat gemist heb?