Dylan kort #583

Vergeet niet de reactie van anna-djoke bij Dylan kort #581 te lezen. [Het is goed om te lezen dat een door mij geschreven zin klopt...]
Dylan in het Fries, Twitter, nogmaals en hier voor het laatst.
false instructions op de log van Alja.
Een tijdje geleden schreef ik hier over een nieuwe, uitgebreidere versie van het boek No direction home van Robert Shelton. Volgens de website van Isis gaat het om een aantal nieuwe foto's, up to date gebrachte voetnoten, bibliografie en discografie. Die uitbreidingen vallen dus tegen (ik had gehoopt op publicatie van bijvoorbeeld de aantekeningen van Robert Shelton e.d.) Het boek komt op 4 april 2011 op de markt.
Vanavond gaat Desire onder de naald met extra aandacht voor Mozambique. Zaterdagavond draaide ik een single-versie van Mozambique en daarbij viel mij de prominent aanwezige basgitaar op. Ik kon mij dit niet herinneren van het album Desire, vandaar de extra aandacht voor Mozambique. Verder natuurlijk Isis, One more cup of coffee en Sara, om de drie nummers te noemen die vanaf de eerste keer dat ik dit album draaide - ruim twintig jaar geleden - een verwoestende indruk op mij maken.
Gisteravond misschien wel de meest absurde speellijst in tijden. Eerst kant 2 van Empire burlesque en daarna Self portrait.
Wat draai jij en waarom?

Geen opmerkingen: