Volkskrant Box: The Bootleg Series CollectionSimon stuurde mij net bovenstaande foto's van de net verschenen en exclusief via de webwinkel van de Volkskrant verkrijgbare box The Bootleg Series Collection. De box oogt schitterend (en begerenswaardig). Opvallend bij een blik op de inhoud is dat alleen de drie meest recent verschenen delen van The Bootleg Series in een kartonnen hoes zitten. De andere delen zitten in jewel cases. Dat is raar.

Wacht even... Het kwartje valt.
In 2010, niet lang na het verschijnen van The Bootleg Series vol. 9, bracht platenmaatschappij Sony alle toen verschenen delen van The Bootleg Series opnieuw uit. Deze 2010-heruitgaven hebben geen kartonnen hoes, maar zijn allen opgeborgen in jewel cases.
Het lijkt er op dat - in tegenstelling tot eerdere Volkskrant-boxjes - dit keer geen speciaal voor de Volkskrant gedrukte hoesjes zijn gemaakt, maar dat de box is gevuld met de meest recente uitgaven van de reguliere versies van de delen van The Bootleg Series.

[met dank aan Simon]

3 opmerkingen:

Unknown zei

Een mooie box voor alle Bootleg Series 1-12. 1990-2015.

R.M. Schols zei

Misschien ligt het aan mij hoor... maar alle cd's zitten in een "jewel-case" en alleen de de laatste 3 vol. (10, 11 & 12) zitten in "slip-cover" met een los bijgevoegd boekje! In totaal prachtig uitgevoerd in een mooie box!

tom zei

Beste R.M. Schols,
Je hebt natuurlijk gelijk: alle edities in jewel case, de 3 meest recente met kartonnen hoes + boekwerk.
Tom