Dylan kort #1037

Uncut: De nieuwe Uncut (gisteren naar gezocht, toen nog niet in de kiosk) bevat een foto van Dylan op een cover en een artikel over de aanstaande release van Another Self Portrait. [met dank aan Patrick voor de tip]
AmericanaramA: Tijdens het concert, gisteravond in Denver, geen cover op de setlist, maar wel een verrassende encore: 'Shooting star'.
Wilde gedachte: zouden we - in de vorm van een download - nog een voorproefje van Another Self portrait voorgeschoteld krijgen zoals dat in 2008 ook met Tell tale signs gebeurde? Ik weet het niet, ik hoop het wel. Nog ruim drie weken wachten voor Another Self portrait in de winkels ligt.
Afbeelding: De afgebeelde advertentie komt uit Q, juni 1992. In deze advertentie wordt reclame gemaakt voor twee releases die interessant zijn voor de Dylan-liefhebber: More Bob Dylan's greatest hits  en A Vision shared met daarop Dylans versie van 'Pretty Boy Floyd'. De advertentie is - met de ogen van 2013 bekeken - wat verwarrend. Aanvankelijk dacht ik de conclusie te kunnen trekken dat deze twee albums in juni 1992 net op cd waren uitgebracht (terwijl de herinnering zegt dat de cd van A vision shared al in 1988 uitkwam). Wat de advertentie zegt, is dat deze albums onlangs in de Nice Price-serie zijn uitgebracht (volgens de advertentie op cd en cassette, niet op elpee.)

Geen opmerkingen: