Dylan kort #826

examen: Dylans 'Simple twist of fate' zingen voor je examen, zie hier. Zijn de dames geslaagd? Wat vind jij?
fanzines: De nieuwe Isis wordt momenteel gedrukt & zal volgende week naar abonnees verzonden worden. De nieuwe The Bridge wordt deze week naar abonnees verzonden.

Het is redelijk rustig in Dylan-land. Is het de stilte voor de storm?
Binnen nu & twee weken beginnen Dylan & band aan een reeks concerten in Zuid-Amerika. In de zomer zijn er de concerten in Europa. En ergens, ooit, zal er toch meer informatie over dat nieuwe album naar buiten moeten komen.
De stilte is natuurlijk altijd relatief. Het is niet moeilijk om zelf een beetje storm te maken. De meest makkelijke manier om een beetje storm te maken, is natuurlijk een plaat opzetten welke je al een tijd niet meer gedraaid hebt. Een plaat waarvan je ergens onderweg hebt ondervonden dat het misschien wel een aardig album is, maar niet zo goed als... (vul maar in). Zo'n plaat kan je verrassen, wanneer je - met al je getemperde verwachtingen - er eens goed voor gaat zitten.
Okee, het is een storm in een glas water, maar het is een begin.
Probeer het eens, vanavond nog. En laat het mij (& de lezers van de blog) weten. Wat heb je gedraaid? Hoe klonk het? Viel het mee of tegen? En waarom dan wel?

En dan staat de vraag naar foto's van kapot gelezen boeken met songteksten nog open. (zie hieronder) Het mogen ook andere zaken uit de Dylan-collectie zijn. Items welke al een leven geleden hebben, waar het gebruik van af te lezen is.

1 opmerking:

Unknown zei

Eerst maar eens twee nrs gedraaid die ik vrijwel moeiteloos kan meezingen: Subterranean Homesick Blues en Stuck Inside of Mobile with the Memphis Blues again. Heerlijk, verveelt nooit.

Toen zo maar een nr van een CD die bijna nooit draai, "It hurts me too" . Ja wat zal ik zeggen; eenvoudige tekst, fris tokkelende gitaar. Aardig.