Dylan kort #822

tournee 2012: Dylan zal (wederom) de hoofdact zijn op het festival Hop Farm (29 juni - 1 juli). Daarnaast is Dylan de hoofdact op het festival The Benicassim International Festival in Spanje (12 - 15 juli) [bron: Isis website] Volgens de website van Hop farm is dit ook Dylans enige optreden in Engeland deze zomer. Een derde festival waar Dylan te horen zal zijn: Fourvière Nights in Lyon (18 juli) [bron: Examiner.com] Meer van hetzelfde hier & hier & hier & ... op minstens nog 15 websites...
Veel interessanter zijn misschien nog de gaten tussen de bovengenoemde data. Waar speelt Dylan tussen Hop farm & The Benicassim International Festival? Het zal niet in Nederland zijn, ook niet in België. Maar duimen (tegen beter weten in) kan toch?
75 jaar de Kuip: De Rotterdamse Kuip is jarig. Het allereerste concert in de Kuip was het optreden van Dylan op 23 juni 1978. Frits over de jarige Kuip, hier. Op de website van de Volkskrant staat nog een foto van Dylans optreden in de Kuip [met dank aan Simon voor de tip].
In het journaal (6 uur NOS) net een item over de jarige Kuip, daarin o.a. ook beelden van Dylans optreden in de Kuip. [met dank aan Arie voor de tip!] Inmiddels is de uitzending via Uitzending gemist te bekijken. Het stuk over de Kuip begint rond 11 minuten, het fragmentje Dylan rond 12 minuten, 6 seconden.
Bob Dylan: Nog een verjaardag: Patrick Roefflaer over het jarige album Bob Dylan op Da Music.
L'Explosion rock: De uitzending van radio 1 over deze tentoonstelling staat inmiddels online. Luister maar niet 'kenner' Claude Bondeel lult enorm uit zijn nek.

Geen opmerkingen: