Dylan kort #818

dienst: Zondag om 19:00 uur kun je in de kerk aan de Hoofdweg-zuid in Spijk terecht voor een themadienst over Bob Dylan. Zie hier.
radio: Bob Dylan tribute 'On a night like this' wordt morgenavond live uitgezonden op radio Loco. Zie hier. Radio Loco kun je hier vinden. De site biedt de mogelijkheid om te luisteren naar de uitzending.
BB: 'Bardot bezongen', o.a. door Dylan, op de site van Vrij Nederland.
Welke van the Band?: Volgens een bericht hier is er morgenavond op Nederland 3 (21.25 uur) een uitzending te zien rond The Last Waltz, maar volgens de tv gids hier, is het een uitzending rond het album The Band.
Foto: Op de website van Tony Frank zijn een aantal schitterende foto's van Dylan te zien. Zie hier. [Let ook even op het logo links boven op de site, dat moet je toch ergens aan doen denken...]

Dylans boek Tarantula:

dear tom
have i ever told you that i
think your name ought to be
bill. it doesnt really matter
of course, but you know, i like
to be comfortable around people.


Het is weer vrijdagavond, ik ben dol op vrijdagavond. Simpelweg omdat vrijdagavond de belofte van het weekend in zich draagt.
Dit weekend zal (groten-)deels weer rond Dylan draaien. Daarmee is dit weekend voor mij geen uitzondering. Ik ben vast niet uniek daarin. Er zijn ongetwijfeld lezers die, net als ik, dit weekend naar Dylans muziek zullen luisteren, over Dylan zullen lezen, enz.
Waar luister je naar? Wat lees je? Welke Dylanesque ontdekking heb je gedaan? Schrijf het op! Bijdragen aan deze blog zijn altijd meer dan welkom & kunnen naar tom_dylan@hotmail.com.
Schroom niet! Vaak beginnen mailtjes die ik ontvang met: 'waarschijnlijk wist je het al, maar...' Soms blijkt dat ik het inderdaad al wist, maar vaak wist ik het ook nog niet. In beide gevallen is je mail / bijdrage welkom.

1 opmerking:

Peter zei

Classic Albums is een serie die al eerder is uitgezonden. Deze aflevering gaat over het tweede album van The Band. Interessante eln leuke serie.
Mijn Dylan weekend begon met het lezen van de (één na?) laatste aflevering van Countdown, over Sad eyed lady of the lowlands. Een heel interessante serie persoonlijke beschouwingen over 200 Dylan nummers. Te vinden via expectingrain