Tweede Kerstochtend

Ook na twee jaar & nogmaals luisteren, blijf ik bij mijn oordeel: Christmas in the heart is een slechte Dylan-plaat, maar een goed kerst-album. Dat betekent dat ik grofweg tussen 20 & 26 december graag naar Christmas in the heart luister, de rest van het jaar kan ik het album niet luchten of zien.
Ik drink een kop koffie & eet een plak kerststol. De elpees Hard rain & Good as I been to you - de Music on Vinyl-uitgaven - zitten nog in het plastic, ik heb nog geen tijd gevonden om ze te beluisteren. Dat komt wel, geen haast.
'Mevrouw Tom' is wat grieperig. Ze is niet ziek, maar ze is ook niet helemaal fit. Een beetje extra aandacht kan ze wel gebruiken. Zie daar: een schone taak voor mij.
Tussen nu & het begin van het nieuwe jaar wil ik de serie 'Luister, ik doe je na' afsluiten. Het is een keer mooi geweest. Al moet ik nog wel veel covers beluisteren voor ik er een punt achter kan zetten. Toen ik aan de serie begon, dacht ik een ergens tussen de 200 en 300 covers in huis te hebben. Het blijken er een stuk meer te zijn. En dan te bedenken dat ik er ooit veel meer heb gehad, dat ik er al vele heb weggedaan. Weggegeven of naar de kringloopwinkel gebracht.
Verder staat er nog iets anders op stapel voor de komende dagen, daar wil ik nog niet te veel over kwijt, eerst zien of ik het rond krijg.
Vandaag gaat Christmas in the heart wederom in de cd-speler, na vandaag mag het album weer voor een jaar de kast in.

Can’t you hear that rooster crowin’?
Rabbit runnin’ down across the road
Underneath the bridge where the water flowed through
So happy just to see you smile
Underneath the sky of blue
On this new morning, new morning
On this new morning with you

1 opmerking:

Cas zei

Ben benieuwd naar die twee lp remasters. Een eventuele verbetering zou je meteen moeten opvallen.