twee verzamelaars

Vanochtend in de boekhandel - om de krant te kopen - vond ik mezelf met The Sound of the south van Leo Blokhuis in handen. Volgens de website van Leo Blokhuis heet dit een 'soundbook', een walgelijke naam voor een boekje met vier cd's. Ik koop niet snel iets van Leo Blokhuis.
Op de tweede cd is Dylans 'Tonight I'll be staying here with you' te vinden & dan slaat de twijfel toe. Ongetwijfeld is er dan ook iets in de pagina's van dit boek over Dylan te vinden.
De prijs van The Sound of the south is zéér schappelijk, veertig euro voor vier cd's & een boek. Maar veertig euro is toch echt een beetje te veel voor één nummer van Dylan dat ik al vele malen in de kast heb staan. Misschien later, als ik rijk ben.
Op de facebook-pagina van Amnesty international is later vandaag de gehele 4 cd-versie van Chimes of freedom te beluisteren. Daarvoor schijn je wel eerst op 'like' te moeten klikken. Starbucks - de koffieketen - gaat een 2 cd-versie van Chimes of freedom verkopen. Of deze 2 cd-versie ook Dylans versie van 'Chimes of freedom' zal bevatten, weet ik niet. Ik heb de tracklist van deze 2 cd-versie nog niet gezien.
En dan zijn er natuurlijk nog de bonus-tracks welke alleen via iTunes te koop zijn.

1 opmerking:

Frits zei

Vergeet niet dat op The Sound of the South een Dylan-cover staat, op dezelfde schijf als Dylan zelf: Cher met I threw it all away.
Ter info.