Maar een paar seconden

Het is weer goed raak. Ik heb weer wat gevonden. En ja, zoals wel vaker werd de vondst gedaan in een kringloopwinkel (tegen een kringloopwinkelprijs). Ik heb de cd The Ecleftic, 2 sides II a book van Wyclef Jean gekocht. Ik kan me voorstellen dat je nu denkt dat je op de verkeerde website terecht bent gekomen. Wat zoekt Wyclef Jean op een website over Bob Dylan? Goede vraag.
Ik ben zelf ook verbaasd dat ik een cd van Wyclef Jean heb gekocht. Zijn muziek is niet mijn muziek.  En toch heb ik een cd van de man gekocht.
The Ecleftic, 2 sides II a book dus. Niet het gewone album - die wil ik niet - maar de special edition, een uitgave van dit album met een bonusdisc. Om die bonusdisc draait het. Op die bonusdisc staan namelijk niet alleen vijf extra audiotracks, maar ook drie videoclips. Een van die drie videoclips is die van 'Gone till november' en daar gaat het om. In die videoclip zie je Wyclef Jean door een hal van een vliegveld lopen. Ergens in die clip gaat Jean zitten op een stoel. Eén keer raden wie er naast Wyclef Jean zit. Juist: Bob Dylan.
Dat Bob Dylan in de videoclip van 'Gone till november' te zien is, is voor mij niet nieuw, maar dat deze videoclip op de bonusdisc bij deze special edition van The Ecleftic, 2 sides II a book staat, is wèl nieuw voor mij. Het zijn maar een paar seconden Dylan, maar het is genoeg om me vrolijk te stemmen over de vondst.


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Aparte vondst. Totaal onbekend item. Dit overkomt jou alleen. Het wordt tijd dat je een jaar sabbatical opneemt en in de VS de kringloopwinkels gaat afstruinen.

tom zei

Een sabbatical is een goed idee, al zal ik daar eerst sponsors voor moeten vinden :-)
Het klopt, ik heb een gelukkige hand als het om verzamelen gaat. Daarnaast is de truc om veel tijd te investeren, regelmatig kringloopwinkels bezoeken (zoveel mogelijk verschillende) en kijken / zoeken op de meest onlogische plaatsen in die winkels. Met geen verwachtingen aan de zoektocht beginnen, dat maakt iedere vondst tot een genot.