woensdagavondratel

De dagen zitten vol verrassingen, leuke & minder leuke verrassingen. Tot de leuke verrassingen reken ik de woorden van Ria Warmerdam over mijn boek Bob Dylan in Nederland 1965 - 1978. Ze schrijft o.a.: 'Het reconstructieplezier van deze enorme Dylanfan en blogger (bobdylaninnederland.blogspot.com) spat van de pagina's. Vaardig geschreven en voorzien van foto's in zwart-wit. Vooral voor Dylanadepten en popprofessoren.' En maar liefst vijf sterren! Het volledige stuk van Ria Warmerdam is te lezen op de website van Bruna.
Minder leuk is het dat bol.com mijn boek niet meer te koop aanbiedt, geen idee waarom. Gelukkig blijft Bob Dylan in Nederland 1965 - 1978 wel leverbaar bij een groot aantal andere internetboekwinkels (zie rechter kolom), via de gewone boekwinkel & uiteraard rechtstreeks via de uitgever.
Binnenkort meer over de enige recente Music on vinyl-uitgave van Dylan waar ik nog niet over heb geschreven: Before the flood. En kort iets over de reden waarom de etalage van de Atheneum boekwinkel in Amsterdam vol staat met hoezen van albums & singles van Dylan, ook later.
Het is gewoon woensdag, een avond, ik ben vanmiddag in Kingdom of fear van Hunter S. Thompson begonnen & inmiddels enigszins verslingerd aan het boek. Een tijdje geleden meldde ik hier dat ik dit boek kocht mede vanwege de foto van Dylan & Thompson op blz. 274. Ooit las ik Fear and loathing in Las Vegas van Thompson & al is dat lang geleden & kan ik me maar weinig van de inhoud herinneren, wel weet ik dat dit boek staat op het plankje met boeken met enige Dylan-inhoud.
Nu ik toch aan het ratelen ben: ik las ergens op het net dat World gone wrong in Amerika & Canada opnieuw op cd is uitgebracht. Ik ga er van uit dat het om een 'gewone' heruitgave gaat, al is het wel iets om in de gaten te houden of het niet om een geremasterde versie gaat.
Je weet maar nooit.
Later meer, echt waar, nu eerst terug naar Hunter S. Thompson & Kingdom of fear.

Geen opmerkingen: