Dylan kort #785

Allereerst, om verwarring te voorkomen: eerder heb ik hier bijdragen / tips van Peter K. & Peter M. gepubliceerd. De tips van Peter in onderstaande berichten, komen niet van Peter K. of Peter M., maar van Peter vG.

Een tip van Peter K. [waarvoor dank]: Het 5 cd boxje Not dark yet kost nog maar €9,95 (het heeft al een keer in een reactie gestaan, maar het is goed om het nogmaals in een gewoon bericht te vermelden). Zie hier.
Een tijd geleden schreef ik hier over de 4 cd box Chimes of freedom, je weet wel: bakken vol tenenkrommende covers voor het goede doel. Het meest interessante aan deze 4 cd box is, naar mijn smaak, 'One too many morning' van Johnny Cash & the Avett Brothers (wie goed luistert hoort Dylan, vandaar). Echter, wanneer ik hier kijk, is dit nummer van de tracklist verdwenen. De box kost op die site €28,65 (inclusief verzending).
Bij bol.com is Chimes of freedom ook al te reserveren. Daar kun je kiezen hoeveel je wilt betalen: €30,99 (releasedatum 27 januari) of €22,99 (releasedatum 3 februari). Ook bol.com geeft de tracklist van Chimes of freedom, althans bij de goedkoopste versie. En op die tracklist staat wel 'One too many mornings' van Johnny Cash & the Avett brothers.
Snap jij het nog?

Vergeet niet hieronder te kijken voor informatie over The Drawn Blank series 2012.

O ja, deze bewegende beelden wil je nog even bekijken (voor ze weer verdwijnen).

3 opmerkingen:

Unknown zei

heerlijk die blues en wat een prachtige beelden!!!
Arno

hans zei

Dank Tom! Ik was op vakantie (zonder internet) en dacht shit. Dat krijg ik dus niet meer te zien. Mar dankzij jou speurwerk dus toch nog wel. prachtig optreden!!

Ed zei

Mooi nog even Tom! Op You Tube is het eraf gehaald.