'erg veel'

Hoeveel foto's zijn er van Bob Dylan gemaakt?
Ik realiseer me dat er geen zinnig antwoord op die vraag te geven is. Of het moet zijn 'erg veel', maar daar schiet ik ook geen drol mee op.
Op het net kwam ik deze foto tegen. Heb je gekeken? Wel even doen, het is de moeite waard. Ik kan me niet herinneren deze foto ooit eerder gezien te hebben. Gezien het ringbaardje moet het een recente foto zijn. Zwarte hoed, zwart pak, blauw overhemd. Meest opvallend aan deze foto is natuurlijk dat Dylan met zijn ene hand zijn gitaar aan de kant houdt terwijl hij met zijn andere hand de microfoon, waarin hij zingt, vasthoudt.
Er zijn 'erg veel' foto's van Dylan die gitaar speelt. Er zijn 'erg veel' foto's van Dylan die piano speelt, of mondharmonica. Er zijn 'erg veel' foto's van een zingende Dylan.
Maar hoeveel foto's zijn er van Dylan die zingt in de microfoon in zijn hand terwijl hij met zijn andere hand de gitaar aan de kant houdt?
Er is geen antwoord, wederom.
En terwijl ik bovenstaande type, vraag ik me af wat ik er mee opschiet. Eigenlijk niks. Het is gewoon een foto van Dylan, er zijn 'erg veel' foto's van Dylan.
Heel 'erg veel'.

1 opmerking:

Ed zei

Het gaat nergens over en tegelijk weer wel.
Mooi stukkie Tom.
En mooie foto.