Dylan kort #789Een reactie van truck fish - waarvoor dank - op de recensie van Zonder tijd te verliezen, via de e-mail ontvangen:

Leuk Tom, je hebt Daan behoorlijk op zijn taas geraakt, zo erg zelfs dat hij zijn zelfbenoemde hoffelijkheid een paar keer laat varen en probeert jou (en daarmee ons, mij) te kleineren en weg te zetten. Zegt wel wat over hem, vind ik. Aan de andere kant ook wel voorstelbaar, hij is jaren bezig met de roman die eindelijk zijn schrijverschap moet bevestigen, beginnen ze niet over beeldend taalgebruik, de superieure karakterbeschrijvingen en zijn in rake woorden neerzetten van de situatie en dergelijke, nee, hem wordt gevraagd naar wat Dylan-verwijzingen. Beetje dodelijk wel, natuurlijk. Ik voel in elk geval geen aandrang tot lezen. Jammer misschien.

Overigens: een tijdje geleden heb jij op de blog verwezen naar een Gesprek over Dylan op de tv-zender Het Gesprek, was best een beluisterbaar half uurtje. Dit Gesprek was er volgens mij een tussen Lucky Fonz de zanger en deze Daan Heerma van Voss, je had dus kunnen weten dat hij nogal deskundig is.

[Een andere lezer van de blog liet via de e-mail weten Zonder tijd te verliezen aan te zullen schaffen, mede n.a.v. het stuk hieronder. Bij beide reacties op het stuk hieronder kan ik me iets voorstellen. Ik heb even gezocht naar het bericht over Het Gesprek. Ik was dat allang weer vergeten, moet ik bekennen. In de bewuste aflevering waren Lucky Fonz III & Roel Bentz van den Berg te gast. Zie hier.]

Jaap over 'The Times they are a-changin'', hier.
'Bob Dylan, Leopard Skin en Mobutu' door Paul. [In The Telegraph no. 14 van november 1983 staat een foto van Mobutu & Reagan. De tekst bij de foto: 'President Mobutu shows President Reagan his brand-new, leopard-skin pillbox hat']

2 opmerkingen:

CultureEye zei

hahaha mischien gaat het lied toch over Mobutu

RLSchuurman zei

Leuke poging, maar ik hoef het niet te horen. Geef mij de grootmeester zelf maar.