Dylan kort #782

Bibman over 'Talkin' Bear mountain picnic massacre blues', hier.
Dylan op de bank, op hard //hoofd.
Gisteren 40 jaar geleden kwam 'George Jackson' de Nederlandse top 40 binnen, staat hier. [Het afgebeelde hoesje is overigens niet van de Nederlandse persing van deze single]
'With God on our side' op Mijmerschrift.
Vanmiddag hoorde ik op radio 1 dat er door 'de Nederlander' steeds meer gelezen wordt, maar dat er ook steeds minder boeken worden verkocht. I.p.v. boeken worden door steeds meer mensen blogs gelezen, zo begreep ik uit het bericht. En daarom: Welkom lezer! (maar vergeet het boek niet, de schoonheid van het boek, de geur van het boek, de...)
Hetzelfde bericht op radio 1 meldde dat er steeds minder televisie wordt gekeken door 'de Nederlander'. Ik voel me al bijna een gemiddelde Nederlander.
Geen televisie voor mij vanavond, verder lezen in Miss O'Dell van Chris O'Dell. Daarin al o.a. een stuk gelezen over Dylans optreden op het Isle of Wight in 1969, of liever over Dylan die zijn mondharmonica's was vergeten. Een setje vers gekochte mondharmonica's werd door Chris O'Dell - na een telefoontje van George Harrison - per helikopter naar Dylan gebracht.
Er zal ongetwijfeld muziek tijdens het lezen te horen zijn. Iets van Dylan.
Wat anders?

Geen opmerkingen: