Dylan vinden waar hij niet of nauwelijks is #135

In 2008 verscheen de boxset Winterland 1973; The Complete Recordings van Grateful Dead. Dit boxje bevat opnamen van de concerten op 9, 10 en 11 november 1973. De opname van ieder concert staat op 3 cd's, iedere set van 3 cd's zit in een kartonnen hoesje.
Wanneer je de 3 kartonnen hoesjes waar de cd's inzitten uitvouwt en tegen elkaar schuift, krijg je één grote afbeelding waarin veel bekende personen - waaronder de leden van Grateful Dead - te zien zijn. Een van de afgebeelde personen is Bob Dylan.
Hieronder eerst een foto van de gehele afbeelding, daaronder een foto van een detail van de afbeelding.2 opmerkingen:

Anoniem zei

Die lijkt eerder op Jeroen Pauw dan op Dylan. En waarom staat hij naast Nixon? En een DUIVEL? Mijn god waarom toch!?
Uiteraard had dit beter achterwege kunnen blijven!!
Emiel

Anoniem zei

Ach schei toch uit Emiel, Dylan is zelf toch ook een soort duivel. En hoewel het geen levensgroot thema líjkt in zijn werk, kun je Dylan heel goed zien als een prozaïsche manifestatie van het purgatorium. Het is toch gewoon bekend dat hij zijn kat Paimon had genoemd, naar één van de koningen van de Hel. En een andere kat HAL, naar die vermaledijde computer uit 2001:A Space Odyssey. Wie kent hem niet!?! Die hele polonaise die hier klaargemaakt wordt, daar klopt geen zak van. Noem ik nog niet eens Jerry Garcia, nota bene zelfverklaard Friend of the Devil.
Zeer ongepast dit, zo vlak voor kerst.
Ik ben Wim Swinkels ja.