The Comic Book and Me #72

Well, the comic book and me, just us, we caught the bus
The poor little chauffeur, though, she was back in bed
On the very next day, with a nose full of pus
Yea! Heavy and a bottle of bread
Bob Dylan - "Yea! Heavy And A Bottle Of Bread"


Suske en Wiske nr. 286: de flierende fluiter

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Verachtelijk. Post een foto waarop je dit verbrandt.

Frans zei

Ik vind het wel grappig. Ik vraag me alleen af of de Suske & Wiske lezertjes het ook snappen.

Anoniem zei

Ook ik wens op geen enkele manier aan dergelijke zwakzinnigheid blootgesteld te worden. Niet alles waar Bob in genoemd wordt is automatisch van belang. Integendeel. Bah. Kots.

Anoniem zei

Dit blijft dus gewoon staan?
Prima hoor, het is echter uitgesloten dat ik ooit dit blog nog bezoek.
Het beste er mee,
Wim Swinkels

tom w zei

Beste Wim Swinkels,

Ja, dit blijft staan.

groet,
Tom

Anoniem zei

Godsamme Willems, ik respecteer wat je doet, maar jij je lezers kennelijk niet. Daarbij doe je in één moeite door ook nog jezelf en Bob Dylan ernstig tekort. Uitermate storend, immers meen jij zelf alles en iedereen de maat te moeten nemen over allerlei futiliteiten, zie ook je pedante reactie hierboven.
Wanneer je - zoals jij - Bob Dylan tot levenstaak hebt verheven, kom je niet weg met dergelijke smakeloosheid. Het is beledigend. Klaarblijkelijk is dit geen serieus blog, maar een veredeld plakboek. Welnu, dat moet je natuurlijk lekker zelf weten. Maar moet dat online?
Ine Hatsuici

tom w zei

Beste Ine,

Fijn dat je respecteert wat ik doe. Jammer dat je het niet eens bent met mijn keuze om een afbeelding uit een Suske en Wiske te laten staan.
Mijn reactie waar je op wijst is naar mijn smaak niet pedant, hooguit duidelijk. De boodschap is dat ik verantwoordelijk ben voor wat er op deze blog komt te staan. Dat betekent ook dat ik beslis wat wel en niet op de blog komt. Dat daar soms berichten tussen zitten die mensen minder prettig / relevant / gepast vinden, is (helaas) onvermijdelijk. Ik zal het nooit zo kunnen doen dat iedereen tevreden is over ieder bericht.
Om bij een negatieve reactie een bericht te verwijderen is niet mijn stijl. Bovendien is dat ook niet werkbaar.
Ik respecteer de lezers van mijn blog, ik waardeer en respecteer de moeite die lezers nemen om een reactie op de blog achter te laten of een reactie via e-mail naar mij te sturen. Dat wil niet zeggen dat ik iedere door een lezer gedane suggestie volg.

Het spijt me dat mijn eerdere reactie als pedant op je overgekomen is. Ik ben niet pedant en wil dus ook niet pedant reageren. Ik respecteer de lezers van deze blog, het is jammer dat dat blijkbaar niet overkomt.

Ik hoop dat je deze blog zult blijven bezoeken voor de berichten die je wel bevallen. Ik nodig jou - en iedere lezer van deze blog - uit om zelf een bijdrage te leveren aan deze blog door een artikel / bericht te schrijven voor deze blog. Hoe meer mensen artikelen bijdragen aan de blog, hoe breder het aanbod wordt, hoe groter de kans is dat lezers stukken tegenkomen die aanspreken.

Tom